jag älskar dig ändan upp till månen & tillbaka!,

i helgen var vi hemma hos ragnar. skulle egentligen till göteborg med familjen i lördags men sket i det, har nog aldrig haft så mycket ångest som jag hade den dagen. men precis som allt annat så gick det också över. jag och älskling tog bussen hem vid tolvtiden i lördagsnatt, hem och kollade film och mös lite.

i går var vi på väla med mammi och bror, han handlade lite kläder och så åt vi, kycklingspett m jordnötssås, jammi. kändes bra att göra något tillsammans med mamma i alla fall. usch, jag kommer sakna henne så sjukt mycket. kan inte sluta tänka på det.. hur mycket jag än försöker så går det inte. och jag orkar inte läsa mer om vad som händer där nere nu, känns bättre att inte vara medveten om det. åh.. jag hoppas verkligen allt går bra.. det kommer det att göra! iknowit!

kollar tv lite med baby nu, ska till stan om några timmar sen till väla och handla lite :)
& ikväll blir det nog bara vara hemma och mysa, ska hyra supersugen.

imorgon ska vi på bio, ska faktiskt bli jättemysigt. aslänge sedan jag var på bio.
på lördag har vi bestämt att vi ska vara hemma, kmr en bra film på tv. :)
& på söndag  vet jag inte riktigt, men vi ska i alla fall spela bingolotto, jiha!,

.. nu ringde dom nyss från en sån sak haha, ska dela ut reklam på ättekulla varje söndag. riktigt kassa pengar men det är alltid något. lite mer än 900kr i månaden för att göra det fyra timmar varje söndag, plus att vi gör det tillsammans jag & robin så det kommer gå asbra. plus att vi har något att göra då i alla fall, bättre än att bara sitta inne och uggla. + ska snart ringa min morbror som jobbar på hd och höra om vi kan dela ut lite här på ättekulla och så, så tjänar man några tusen där också. :) i alla fall tills vi hittat något bättre.

nejni, nu ska jag snart hoppa in i duschen tänkte jag och fixa mig lite.
- jag älskar dig mitt härta, du är allt!, <3





Fredag MF! xD

Det var trevligt att träffa FridA och umgås med henne lite igår.. saknar våra pratstunder. Men nästa vecka ska vi åka till stranden och softa och sånt mysigt, ska bli skoj faktiskt.

Sov hela ensam inatt, det var riktigt hemskt. Första gången på jag vet inte hur länge.
Men vetni vad?! Jag överlevde det också ;D jiha!

Nu är älskling i duschen, ska hoppa in så fort han är färdig sen kommer pappsi hem med dricka till oss :) ska dricka sån god nivet, ljusblå i flaska.. åh, vad heter det?! :( JA! aquatini eller något sånt, megaaagod! ;D jammii. Kyss&smek.



Jag älskar dig Robin.
& kommer alltid göra.
Vad som än händer!,



Stora lekan

Var precis på stora lekan med Elin :) det är faktiskt roligt att leka, skitkul!

Sitter och väntar på att Frida ska ringa så ska jag gå ut en runda och träffa henne, var ju faktiskt ett jävla bra tag sedan. Sen ska vi hem och spela spel med Elin. Kommer inte ihåg vad det heter, men nivet detdära.. där man har en liten vit boll som man kastar sen har man typ bollar fyllda med vatten i olika färger, så kastar man dem och den som kommer närmast den vita bollen har vunnit. Något sånt typ haha ;p

Ha en bra kväll mina vänner.
Kyss&smek.

The killers

Kom upp i hyffsad tid idag också, riktigt gott. Legat ute och solat i stort sett hela dagen, härligthärligt :)

Var en runda på citygross för jag skulle köpa några fattiga solbrillor, men alla var verkligen jättefula, och nånstanns går ju gränsen. Funderar på att åka ner i stan imorgon och köpa ett par billiga, men som duger, på H&M.

Jag är supersugen på att dricka alkohol. Verkligen jätteextremt sugen. Sugen på att bli full ;D det hade varit roligt, haha. Menmen, det får vi se hur det blir med den saken. Om Natalie ska ut så kanske jag hängkar på, vemvet ;)

Aw sitter och kollar på när Mamma och Elin badar i poolen, blir helt tårögd. Jag kan inte sluta tänka alla dessa hemska tankarna. Vad gör jag om jag en dag får ett samtal om att mamma inte längre finns bland oss? Att hon är död.. borta för alltid. Usch.. fyfan. Jag vet inte vad jag hade gjort då.. man borde tycka att det är bra att hon är glad nu hela tiden, men det gör på något konstigt sätt att jag blir mer ledsen.. & jag förstår verkligen inte varför.

Har fastnat för denna helt, HELT! Superduperbra!
The Killers - Indie Rock and Roll.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen kommer nog Frida ett tag. Sen får jag som sagt se vad det blir ikväll!
Kyss&smek.


Härlig dag

Idag vaknade vi halv tolv, gick dirr ut och solade och badade :) legat i trädgården hela dagen fram tills nu, riktigt skönt!

Mormor kom aldrig idag, det blir imorgon istället. Men Elin har varit här och lekt med oss hela dagen ;p Lovade henne att jag och Robin skulle ta med henne till stora lekan som vi kallar det, imorgon och att vi även skulle spela lite fotboll. Vad gör man inte för småbarn!? :D Har aldrig tänkt på det på det sättet som jag gjorde idag. Så roligt hon tycker det är att umgås med mig och Robin.. eller umgås och umgås, leka så att säga haha. Jag kommer ihåg när jag var liten och min syster alltid var hemma med hennes pojkvän, eller när hon bara var hemma överhuvudtaget. Jag tyckte det var ASkul.. typ det roligaste i hela världen! Haha aja..

Nu har jag nyss duschat och älskling håller på.
Ska snart ut och promenera nåågra timmar,
hyra film och så och kanske en runda ner till
stranden :) sen hem och myyysa. Kyss&smek!


Visst är man sugen..

Men detta klarar jag fint! Jag vet att jag kan om jag bara vill, och jag vill så därför klarar jag det :)

Nu är det mesta av tvätten klart, äntligen! Blir väl en eller två tvättar till imorgon sen är det fixat och klart! Mormor kommer hit imorgon + att mamma ska passa Elin nu tre dagar i rad så hon får lite tid med henne innan hon åker. Har inte träffat henne på jättelänge så det ska faktiskt bli ganska roligt, för en gångs skull.

Trodde det kom någon bra film ikväll men det gjorde det tydligen inte.. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Trodde Robin skulle kommit för ett antal par timmar sedan.. menmen, w/e. Ska gå ner och hänga ut sista tvätten för idag nu.. Sen får jag se om jag tar en promenad eller något, orkar inte sitta inne..

Btw så hörde Cornelia av sig idag, typ precis när jag satt och tänkte på henne haha ;D riktigt läbbigt. Kul i af! Ska träffa henne någon dag nu snart hoppas jag och hitta på något.

Godkväll,
Kyss & smek.

Välkommen så att säga

Fick värsta rycket och tog bort min gamla blogg som ni kanske märkte, men här är jag igen :)  & jag lovar att jag ska skriva mycket Caroline ;)

Så vad har hänt sen sist? Jag har skaffat mig en pojkvän, världens underbaraste! Tänk detni, en pojkvän.. :) & jag har börjat sköta mig! På allvar.. slut på skiten nu. Jag kör med pappa varje dag, så jag har forhoppningsvis mitt körkort snart. Jobb har jag fortfarande inget, men nu sitter jag i alla fall och kollar rundor i stort sett varje dag. Jag är hemma mycket mer och umgås med mina föräldrar och min bror, och jag kan inte ens beskriva hur underbart det känns! Speciellt eftersom att mamma åker till Afghanistan om 13 dagar.. kan inte förstå det. Och allt man läser i tidningarna nu hur många det är som dör osv.. Jag tycker verkligen det är fel att vi tar dit svenska soldater, det är absolut inte värt det!

I helgen var jag bara hemma och tog det lugnt med Robin. Riktigt skönt är det också att bara ta det lugnt ibland, man känner verkligen så mycket bättre man mår. Jag mår hundra gånger bättre nu än vad jag gjorde för en månad sen, det går inte ens att beskriva! Så härligt.

Min syster har också skaffat sig en pojkvän :) Dem har köpt hus nere på Raus Vong, så om någon månad flyttar dem två dit med Elin. Riktigt glad för deras skull. Speciellt för min syster, tror verkligen hon behövde detta :)

Näni, nu får jag fortsätta med tvätten.. tvättat hela jävla dagen ;p men det är sånt som måste göras!

Kyss&smek

RSS 2.0