Askalas!

Tjenatjena! Det var ju, som vanligt, ett ganska bra tag sedan jag skrev. Haft mycket att tänka på senaste tiden. Till att börja med måste jag bara berätta hur otroligt, sjukligt fantastiskt jag mår! Det är ett mirakel. Efter all skit trodde jag aldrig att jag skulle kunna må såhär jävla bra! Ett nyktert liv tillsammans med era närmaste, utan något trams överhuvudtaget! Testa det ni, ojojoj! Mitt liv har blivit något heltHELT annat än vad det varit dem senaste fem åren. Visst, man har ju haft sina perioder hit och dit men denna gången går det så jävla bra och ingenting kunde kännas bättre! Tack Robin, utan dig hade jag nog aldrig kommit så här långt. Tack mamma&pappa, Jenny&Elin&Staffan, mormor, Roger&Jampen&Louise m.f.! Ni anar inte vad ni har gjort för mig, utan att ni ens vet om det. FYFAN VAD JAG ÄR BRA! FYFAN! Ingen förstår. Jag har nog aldrig, eller jag har aldrig, kännt mig såhär älskad, frisk, glad, lycklig osv. Jag mår nog bättre än dem flesta, det kan jag lova!

Inte alls lång tid tills mamma kommer hem, mindre än en månad. Kan ni ens tänka er hur skönt det ska bli? Helt obeskrivligt underbart! Längtar så! Älskar och saknar dig mammsen lilla, snart ses vi! Julafton & allt :) loveyou.

& jag och älskling har börjat jobba, emellanåt i alla fall ;p varannan vecka städar jag på aktionshuset och sen vissa veckor städar vi lägenheter. Eller ja, änsålänge har det bara blivit en, men nästa vecka blir det en till. Lite extra pengar i alla fall. Frida har även (antagligen) fixat jobb till mig, kvällar och helger som personlig assistent här på Ättekulla - helt perfekt! & pappa håller på att kolla rundor lite olika arbeten till oss, så det dröjer nog inte länge tills vi har heltidsjobb både två. Askalas!

Flodis! Jag behöver inte säga så mycket, du vet exakt hur det är.
Anledningen till att vi kommit såhär långt är för att vi har varandra,
hade vi inte haft det vet jag inte hur allting hade slutat. Och det är
absolut ingenting jag vill tänka på. Jag är så sjukt glad att jag har
dig älskling. Utan dig är jag ingenting. Du&jag det är så det ska va.
Jag längtar så mycket till nyår, du anar inte. :) Åh baby, dududududu!
& jag kan knappt bärga mig tills vi hittar lägenhet och flyttar in tillsammans,
på riktigt ;D Jag älskar dig mer än någon någonsin kommer förstå.
Det är dig jag vill dela resten av mitt liv tillsammans med, utan tvekan!
And you know it! ;) Jag älskar dig ändan upp till månen & tillbaka igen.

/ Dindindin, och förtilltid din Apis. :D


RSS 2.0