jag bara älskar det!

Det är helt fantastiskt, så otroligt skönt. Det går inte att beskriva. Jag ska aldrig mer sluta tänka på mig själv. Från och med nu ska jag alltid tänka på mig själv i första hand, det förtjänar jag! Jag är trött på att stå ut med skiten nu, jag orkar inte mer. Du får klara dig på egen hand! För nu är det tid för mig att tänka på mig själv.

Igår skulle det ju blivit lite öldrickande men så blev det inte, ångrar det lite. Träffade Frida och Dennis ett tag på dagen sen softade jag och robin hemma, kollade film och fick massage och grejor :)

Idag skulle vi egentligen till landskronabadet men vi bestämde oss för att ta det imorgon eller på måndag istället så jag skulle hinna städa min garderob idag, vilket jag håller på med just nu. Jag har väl hållit på i ca en timme nu och jag har kommit typ halvvägs. Fattar inte hur jag alltid kan säga att jag aldrig har några kläder, jag har så sjukt mycket kläder! Så idag har jag bestämt mig för att kasta exakt allt som jag inte använder, vilket är en hel del. Från och med nu ska jag fan hålla ordning, vilken vuxen människa kan inte hålla ordning och reda i sin garderob liksom? Hellu Sarah, skärpning! Så i alla fall, idag blir det städning, åka till Benne och sen spela bingolotto och sen kolla film och sånt. Hoppas kunna lura till mig lite massage idag igen ;) haha. Riktigt skönt!

Beställde riktigt fina kläder från ellos igår, längtar tills dom kommer!

Nejni nu måste jag fortsätta med städningen!
Ha en bra lördag alla! & grattis Matte!
Kyss&smek,


fredag imorgon

Äntligen! Så sjukt skönt. Imorgon blir det utgång, inte varit ute på år & dar! Så det ska bli riktigt skoj faktiskt. Antingen ska jag övertala Nattipatti att hon ska med mig ut, eller så skulle jag kanske hänga med Peson & Linda, fårse fårse :) & Krille, han SKA också ut! & Fredrik :) usch vad jag har saknat er. Ska bli superkul!

Förhållande? don'tknow, don'tknow. :s heeeelpmeoooouut!

Fffff!, guuud i himelen vad jag har saknat dig! v

& JAG HAR FÅTT JOBB!
JAG HAR FÅTT JOBBBB!
gratz till mig (!)

Imorgonimorgonimorgon :D usch vad jag suger på att skriva, kanske bore sluta helt haha.

HEJSVEJS!


RSS 2.0