VAAALBORG! xD

jag önskar det var annorlunda men du har gjort ditt val, tyvärr. det blev inte vad jag hade hoppats på, men thats life i guess.. sometimes it really sucks!

sitter hemma hos frida och dricker några öl nu. ska nog ner till stan och åka karusellisar sen :) hoppas jag i af, för det vill jag iihi.

if you only knew.. <3

day by day..

tjollahoppsan! :D idag är det freedag, finally. slipper jobb idag också, couldnt been better! eller jo, vädret kunde ju varit lite mer på topp. men ser faktiskt ut att klarna upp lite nu, jag har inte gett upp hoppet helt än. hur som helst, så kommer detta bli en mycket bra helg. jag känner det på mig. hur irriterad jag än är just nu så mår jag ändå bra, riktigt jävla bra faktiskt. idag är det tivoli i stan iihi. jag vill åka! ÅÅH MF NU TITTAR SOLEN FANIMEJ FRAM YESYESYES! omfg så glad jag blev. nu jävlar kunde det verkligen inte varit bättre! jiiha!

ska möta flodis nu på statoil, handla cig och så. sen får vi se vad som händer.



i know you wish you were me sucker!


i wish you knew

nu vet jag faktiskt inte alls längre.. (!?)

varför ska jag anstränga mig om inte du gör det? jag behandlar dig så som du behandlar mig, glöm inte det. & thats it!

jahapp.. jobbade som jag skulle i måndags, och även i tisdags. och inatt jobbade jag också, känner mig så duktig så :) och imorgon ska jag jobba eftermiddag som vanligt. men har dock fått reda på att mina kvällar och helger försvinner, typ hela min lön. men får fridas nätter, vilket är sex nätter i månaden, plus mina måndagar och fredagar. så hoppas det räcker, tror det blir ungefär lika mycket pengar som jag tjänar nu. och snacka om att jag hellre jobbar sex nätter än att gå dit varje kväll och varje helg. så ska checka pengar och allt sånt, och är allt som det ska så är jag lyckligast i världen! och i så fall har jag världens bästa arbetstider! iihi.

håller faktiskt på att storstäda just nu, så mammi blir glad när hon kmr hem :) och sitter och väntar på att flodis ska vakna..

IMORGON ÄR DET FREDAAAAG YO!

seeya! bye.


babyboy

jag älskar verkligen dig. men jag vill inte må dåligt. måste bli bättre! detta fixar vi babyboy, trust me v

skulle ta bussen tjugo i elva igår. tror ni det kom någon fucking buss? nejdå. satt där, frös ihjäl i typ över tjugo minuter. sen kom den, fick åka gratis för han var så sen. stog med en gammal tant, som pratade om allt möjligt skit haha. ;p väl hemmis hos baby, somnade jag nästan dirr tror jag ;s iihi. vaknade kvart i åtta idag, riktigt nice! åkte till stan, åt tiopoängs många toasts :) riktigt gott. sen fixade vi lite saker, sen hem till mig och åt glass med smält choklad + kiwisar, jordgubbar och banan yammi.

varit och jobbat idag, var jättenervös men det gick bättre än förväntat. superbra faktiskt! hade möte och så, och jag bara äälskar det. trodde allt skulle skita sig och gå åt helvete, men istället tvärt om :) blev så glad. ska verkligen försöka skärpa mig nu och jobba som fan! känns så bra efteråt, är så mycket gladare.

suttit och pratat med mammi och pappi i någon timme nu också, kände att det behövdes. mår så bra nu :) och nu ljuger jag inte, iihi. great! ska snart äta pizza, sen möta flodis. fixa lite stuff, sen jobba sen hem och kolla filmen. vafan är det nu den heter!? :o aaah! disturbia, JUSTDETJA! jiha. den ska vi se i af :)

just nu i denna sekund, mår jag faktiskt hela okej. bättre än så, jag kan säga att just nu mår jag toppen!


...

whats on your mind right now?! whats on your mind right now?! .. i wish i could tell..

jahap.. vad finns där att säga liksom? jag gillar det. men hoppas på att det ska bli annorlunda.. för jag vill inte må dåligt. jag vill må bra. jag vill må bättre än någonsin! och jag vill inte behöva ljuga när jag säger det. jag vill mena det, riktigt ordentligt.

jag vill jobba. jobbajobbajobba, få pengar. börja träna. umgås med min familj. må bra, bättre än någonsin. jag vill spara ihop pengar så jag kan åka utomlands. om några månader vill jag ha lägenhet, jag vill köpa lillebror. och om lång tid (inte fööör lång tid) vill jag ha det så bra att det kommer en samson ;D aaha, så gulligt igår AAW! v
gick faktiskt från elineberg till fredriksdal, sen tillbaka till elineberg igen. snacka om duktig! ;D
myshelg. kolla den filkmen på fre, ehm.. ja, vad den nu heter. ;p myys i af. sen lördag, ännu mera mys. köpa massa saker; jordgubbar, gröna sura äpplen, chocklad, banan, grädde, kiwisar, nektariner, godis, blue keld, cola, kanske vin, en liten hemlis, laga jätte god mat, hyra film, och myysa till max. sen nästa helg är det tivoli och sånt, ska bara mysa då också. :) v


jag vet inte om det är rätt eller fel, men det är såhär det ska vara i af.
det är så här det måste vara. och jag älskar dig, det gör jag.. v v

w/e dude.. w/e

japp! verkligen.. WHAATEVER! kunde inte brytt mig mindre! ;)

vaknade runt halv elva idag, iknow i suck! aaha. gick upp i alla fall, ringde och väckte riki som redan var halvt vaken.. fattarni? DÅ ÄR DET ÅÅNGEST! om han är vaken före mig, omfg! haha xD satte mig vid datorn lite, fastnade där ett tag. sen städade jag faktiskt och var jätteduktig. skulle damsuga, har tagit fram den och allt för typ fem timmar sen men det har fortfarande inte blivit av. sitter och kollar på den nu, men ähe.. fuckde! haha ;p i alla fall, sen kom madie och rik ett tag så snackade vi och tog en cigg ute i det fina vädret. sen kom frida och färgade mitt hår och så, loveit! nu är det helt rött, exakt så som jag vill ha det! great. nu sitter vi och väntar på madie och rik, vetifan vad vi ska hitta på. dricka öl kanske? softa satan ska vi i af, älska vädret! yey.

satt nyss in tre öl i frysen så de ska bli iaskalla, asgott! jag bara älskar det ;) kyssOsmek.

yay couldn't been better

yaho motherfuckers! jag mår bättre än någonsin, är bara tvungen att säga det! i feel grat! jag diggar det verkligen! och vädret är bara till att älska. och vi vann med 3-0, loveit! allt känns bara så sjukt jävla soft, & bra. sinnesjukt svinigt fucking underbart bra! yeey.

chilldag, varit riktigt soft. håret blev ju sådär haaha, men ska färga om det imorgon. blev lite väl ljust, så ska ta lite mörkare röd. kommer bli perfektos ;) sen ska jag laga middag imorgon också hahaa, vill inte veta hur det kommer smaka. blir nog lite krök också (?!) aaah, likeitalot. ;) i know you wish you were me sucker!

kom hem för ett tag sedan, sitter och kollar nyheterna och samtalar lite med min kära pappa. måste låna lite pengar, gaah! håller på att dö så fattig jag är, klarar inte det. men tror jag får det, jag är ganska så snäll faktiskt. och ganska bra på att övertala (A).

jag bara ÄÄÄLSKAR det, sådetså! nattinatt v


japp det blev färga håret

träffade nyss madie och laban, tog en cigg och åt några tuggor på en chirre, asgott var det men var så mätt just då. önskar jag hade den här just nu! riktigt sugen på mcdonkan!

nyss avfärgat håret i alla fall, helt orange haha. har fotat det, så kmr bilder sen. nyss satt i den röda, hoppas nu fan att det blir så som jag vill ha det. finns dock en stor risk att utväxten blir ljusare än det andra, men det får jag fixa någon annan dag då, orkar inte färga håret mer än två gånger på en dag  ;p it sucks.

fårse vad vi ska göra sen när vi är klara. är hemma hos pim just nu i alla fall. haha vilket jävlA springande fram och tillbaka det har varit idag. men det är soft! ska börja gå mer, mår så bra efteråt. känner mig så duktig liksom :)

ligger dillchips framför mig, ska jag äta några? :D äh, iihi. ska ju inte äta sånt längre! ändå har det blivit pizza två dagar i rad, och blir säkerligen mc d sen, aaaah. jag suger! haha.

hur mycket du än försöker,
kommer du aldrig bli lika bra som mig!

YEEEEEEEEEEAH SOOOL

sooooftdag. :) sitter just nu hemma hos mig i mitt kök med pim och äter bullar, asnice. ska snart ut i solen och röka en cigg och sen kila bort till citygross och handla hårfärg förhoppningsvis. nu jävlar ska det bli riktigt rött ;)

madieboy ringde nyss, ska väl träffa onom lite senare också. sugen på att grilla och sånt mysigt men fårse hur det blir me det. ledig imorgon i alla fall, sen jobba på fredag. (?!) iii.. you know me.

when i say it, i really mean it.

jag gillar det. jag gillar mitt liv. jag tänker fortsätta såhär. jag mår bra just nu och det tänker jag fortsätta med. även om folk gillar det eller inte. detta är jag. detta kommer alltid vara jag. jag tänker aldrig ändra på mig. jag gillar mig.


sovis med pim

i fredags blev det party i alla fall ;D blev hämtade av madie och så vid fyra, fixade och donade lite sen hem till honom. softade några timmar sen bar det av till nella. sen resten av helgen softade vi bara :) kollade typ hela säsong ett och två av skins, loveit!

vaknade assent idag, typ halv tolv! :o riktig ååångest. imorgon SKA jag upp tidigt! chillat hela dagen. gjorde tonfisksallad när jag vaknade, tiopoängsgott. sen kom madie så softade vi ett tag. sen stack vi och träffade frida, ut på en liten mini-roAdtrIp. jag och frida stack hem till mig, sen ner i stan. åt pizza och var ute i det fina vädret :) väl hemma igen samtalade jag lite med mammi pch pappi innan vi träffade madie en snabb runda och handlade chips och cola. och nu sitter vi här, hemma hos pim och myser och kollar två och en halv män :) ska strax ut på vår "käraBALKONG!" iihi. busiga vi är, ilikeitalot!

YOU TOTALLY SUCK! AND I FUCKING RULE THE WORLD YO!


sovgott, KYSS&SMEK!

i told myself i won't miss you but i remember what i fells like beside you

I think you can do much better than me
After all the lies that I made you believe
Guilt kicks in then I start to see
The edge of the bed where your nightgown used to be

I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you

I really miss your hair in my face and the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

While looking through your old box of notes
I found those pictures I took that you were looking for
If there's one memory I don't wanna lose
That time at the mall
You and me in the dressing room

I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you

I really miss your hair in my face and the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

The bed I'm laying in is getting colder
Wish you never would have said it's over
And I can't pretend I won't think about you when I'm older
'Cause we never really had our closure.
This can't be the end
End

I really miss your hair in my face and the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

I really miss your hair in my face and the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me..


var det verkligen så att verkligheten kom ikapp oss?

idag är det fredag! vaknade för någon timme sen. blev inte riktigt så tidigt som jag hade tänkt mig, men inte så sent så jag får ångest heller. så vi kan väl säga att jag vaknade i lagom tid idag :) sitter och väntar på att klockan kan bli halv tolv så jag kan ringa och väcka pim. nu kollar jag på våra bästa år (JAG VEEET!) och sen ska jag walka bort till citygross och handla lite smått&gott, rakhyvlar och hårspray och sånt. sen såg jag nyss en öl i kylen, iihi. den slinker nog ner snart också haha, är man sugen så är man.

är faktiskt sugen på att bara vara hemma idag, hela helgen egentligen.. förstår inte varför jag inte bara är det. men tror jag är rädd för att må bajs.. vågar inte riktigt chansa där. för om det väl kommer tillbaka, tankarna.. när jag sitter hemma helt själv en fredagskväll.. äh det vill jag inte ens tänka på. så fårse vad som händer helt enkelt.





Jag saknar dig varje dag, mer än du någonsin kommer förstå..


om du inte kan ta mig när jag är som sämst då är du inte heller värd mig när jag är som bäst.

imorgon är det fucking fredag, äääntligen! längtat ihjäl, riktigt gött. fårse hur det blir med jobb imorgon faktiskt ;p iihi. ska i alla fall gå upp tidigt, det mååste jag! har sagt till hela familjen att väcka mig + frida + madie. måste bort till cg och handla lite saker också. sen kmr pim hit runt ett :) då jävlar iihi.

jobbat hela veckan ju, känns riktigt bra. mår så sjukt mkt bättre när jag jobbar än om jag bara sitter hemma, så sjukt stor skillnad. loveit! :)

imorgon ska vi softa i alla fall, supasatan ;D asnajs! v




Jag erkänner att jag kan vara en bitch. Jag gör misstag.
Jag har ingen kontroll och ibland är jag svår att ta -
men om du inte kan ta mig när jag är som sämst då är
      du inte heller värd mig när jag är som bäst.
*


i övermorgon är det fredag!

Idag skulle jag upp tidigt, blev väckt tusen gånger och allt men tror ni jag vaknade? haha eller jo, klart det gjorde jag ju HAHA. MEn ehm.. haha äh jag orkar och klarar inte att skriva detta nu :D haha.

skriver detta för att jag inte ska glömma att säga det. haha du kan inte skriva "blev väckt tusen gånger men tror ni jag vaknade?" hahahaha xD

FLUUUUM! dogkväll HAHAHHA "dogkväll" = godkväll alltså.

Tja!

couldnt care less motherfucker!

Nope, så sant som det kan bli :) och det känns så jävlA fucking underbaaart!

Igår softade vi, mysdag hela dagen typ, ilikeit! v Precis varit och jobbat, vaknade en kvart innan jag började, jävligt tur mamma väckte mig haha, och att man fick skjuts till jobb ;)

Nu ska jag äta påskmiddag med familjen, sen en snabbis till jobb. Sen har jag ingen aning, hoppas på mysdag idag okcså :D v

HADETGOTTMINAVÄNNER!
kyss&smek.

awesome ;)

Äntligen känner jag så som jag gjorde för flera år sedan, så som jag och natalie alltid kände. ÄNTLIGEN! Känns verkligen som jag fått mitt liv tillbaka nu. Jag har riktig beslutsångest angående hur jag ska göra imorgon.. ska jag till Köpenhamn eller inte? Jag vill jag vill jag vill! ;D aja, vi får se hur det blir.

Nu har jag i alla fall suttit och pluggat ca en timme, duktigtduktigt! Väntar på att Balle ska höra av sig så ska vi nog softa sen, dricka en flaska vin och mysa till det litta. Nyss ätit tacos, håller på att dööö..

Nu sa pappa nyss att jag får låna pengar till imorgon, så vafan! Det lutar starkt åt Köpenhamn.. bara jobbet som är problemet..

Ska snart ut och gå en prommenad med pappa och Kimme, sen till jobb.

LOOOOVEEEIIIT! Hejdå. :)

första april

Jag kommer aldrig glömma för några år sedan, när jag var tillsammans med David. Så ringer Michael mig på morgonen, första april, och säger att David ligger på sjukhus och har blivit sköten. Haha fyfan! ;p

Igår softade vi hela dagen, jag städade och var jätteduktig! :) Idag har jag och Pim varit i stan och ätit thaibuffé, fruktansvärt gott men fyfan vad mätt jag är fortfarande..

Imorgon är det fredag! finally. Ska jobba till klockan sex egentligen, men orkar verkligen inte.. vill bara hitta ett annat jobb, fort som fan! Så jag slipper dessa idioterna till människor..

Nu ska jag och Frida bara mysa, sen ska jag hem och fixa lite innför helgen och så :)

Ha det najs!

RSS 2.0