lördag den sjätte februari tvåtusentio *

hejhopp.

somvanligt var det jättelänge sen jag skrev sist. mhm.. jag har fått jobb i af, ett riktigt jobb :) arbetar som personlig assistent till en funktionshindrad kvinna i sextioårsåldern här på ättekulla, nära och bra. och mit lilla hjärta är fortfarande utan arbete, men det ska nog lösa sig det också. just nu går han nere på ung vision varje morgon i af, så duktig så!

idag körde jag på motorvägen när jag övningskörde med pappa, för andra gången! blir så stolt över mig sj haha. det börjar gå bra nu i alla fall, så vi får hoppas att jag har körkortet till sommaren i alla fall.

idag fyller frida 20 år, gratz till dig babe! var hemma hos henne och åt middag igår. resten stack ut sen men jag orkade icke så jag drog hem till robin. hoppas du får en mysig dag idag i stället baby, blev ju lite sisådär igår va..

jaha vad har jag gjort idag då? vaknat och varit jävligt bakis - jobbat - pluggat - jobbat - badat i badkaret  ;D - övningskört m. pappsi - suttit vid datorn - ätit bakad potatis & nu sitter jag vid datorn igen.. baby är nere på gec så sitter och väntar på honom, hoppas vi ska göra pankakor när han kommer hem, har varit sugen nu i snart en vecka iihi.

aja ni får ha det fett nice i alla fall, got to go. seya!

RSS 2.0