awesome helg

haft en helt underbar helg. bara tagit det lugnt och umgåtts med mina nära och kära, helt lovely. i fredags kollade vi på den filmen som gick på femman, vad hette den nu? .. minns inte riktigt, men den var riktigt rolig i alla fall. drack någon öl och så, åt massa chips och godis och hade det mysigt. dock en aning strul för att en viss person inte kan dölja nåånting haha, men jag gillar dig ändå snuttis. i lördags var det asnajs väder, riktigt gott. typ en av dom bästa daganra på länge om jag ska vara helt ärlig. åkte och hyrde film och handlade ostbågar och popcorn, mums! hyrde en hyffsat ny beck, megabra! typ den bästa, den som handlar om gunvald ;p  minns inte vad den heller hette haha. och sen kollade vi på ps. i love you OMFG säger jag bara. jag bölade mig igenom heela filmen och jag skojar inte, från början till slutet.. eller nästan i alla fall, somnade lite innan den var slut. HAHA jag är så jävla rolig. varje kväll så när jag ligger och typ har somnat, så frågar den jag är med "har du somnat?" så säger jag alltid typ "nejdå jag är vaken!!" haha fast jag inte fattar ett skit, så anstränger jag mig väl sådär i en tre sekunder att hålla ögonen öppna sen slocknar jag igen haha, jag älskar mig själv. det gör jag verkligen, speciellt idag! men som sagt, det är utan tvekan den bästa filmen jag sett ever! har ni inte sett den, se den!

<3 we rock the world.

idag blev jag hemkörd av mina favoriter runt halv ett, sprang hem som en jude för att jag skulle hinna in i duschen och allt innan syster m. familj + mormor skulle komma. så när jag kommer hem (anfådd som in i helvete och heelt jävla slut) så säger mamma att dem inte kommer förrän klockan två -.- jag bara jaha det sög så som jag stressat hela morgonen. hoppade i och badadet istället, med ljus och hela skiten.. så mysigt så :) sen kom jenny elin staffan och mormor, och kimme och karro var också här såklart iihi. btw jag vet att du läser karro, och jag måste bara säga att jag älskar er så jävla mycket.. ni är utan tvekan det sötaste paret ever! v i alla fall, vi åt god mat och sen blev det rabarbepaj och vaniljsås, meegagott! hahaha och när vi skulle dra så står jag kimme karro och deras vän attilla utanför i trädgården och mormor pappa och kimme där inne. mormor börjar sakta gå ner för trappan, håller i sig för att inte trilla och så. sen kommer pappa efter och kimme efter honom. det går jävligt sakta tycker kimme så han får damp pch bara skriker ashögt "VAFAN SKYNDA DIG NUDÅ!!" mormor bara vänder sig och och typ "huh? :s :(" HAHA så ser kimme att hon var framför, han menade ju åt pappa. fyfan lätt det roligaste på länge, som vi garvade! körde mormor hem och sen ut till laröd för att droppa av kimme och karro. sen körde jag och pappa någon timme, och det gick superbra! nu är det fan bara teorin kvar, som suuger. men det måste göras! speciellt nu när jag inte har något jobb, det kan väl inte vara såå jävla ansträngande. det klarar jag galant! iihi.

nu tänkte jag försöka leta upp min bok, och hittar jag inte den så är den nog dax för mig att bege mig snart. hittar jag den, så ska jag försöka plugga någon timme innan jag sticker. ni får ha det asnajs, precis som mig! :)

grattis på morsdag bästaste mamma. jag älskar dig fruktansvärt mycket.
hoppas du haft en underbar dag! och du, jag tyckte bordet var asnajs ;) v


din förlust

jaha vad ska man säga? vad har hänt? jag har fått sparken från jobb ;p bra jobbat sarah! haha. men känns förjävla skönt om jag nu ska vara helt ärlig. usch vill aldrig mer tillbaka! nu ska jag hitta ett jobb där jag trivs, inte som på etta stället.. att man behövde gå och ha ont i magen flera timmar innan man börja för att man verkligen inte ville dit. att man ens kan behandla människor så som dem gör på det stället är fan hemskt. aja nog om det skitstället! har köpt solkort i af, solat igår och idag. vill egentligen sola imorgon men tror jag får vänta till måndag haha. drack några öl igår, ganska soft faktiskt :) hade en rolig kväll så att säga. men att sola bakis är inget jag rekommenderar, fyförinihelvete! trodde jag skulle dö. ååhå nu är det sol ;D hoppas det blir riktigt najs väder, annars har jag lurat alla för jag trodde det skulle bli typ tjugo grader idag iihi. aja nu ska jag göra en kopp kaffe, äta en bulle och städa lite. sen söka ett jobb jag har hittat sen hoppa in i duschen. fårse vad som händer idag :)

nu skrev staffan nyss att min syster hittat någon jobb till mig, AAAH! megaglad, ska ringa henne NUNU! :D
ha det superduper mina vänner, för det ska jag ha! tjing.


I PARTY LIKE A ROCKSTAR, LOOK LIKE A MOVIE STAR, PLAY LIKE AN ALL-STAR, FUCK LIKE A PORNSTAR!

godmorgon. vaknade halv sju idag riktigt najs. men sen gick jag in och lade mig i mammas säng så somnade jag om och vaknade halv tolv haha. skulle egentligen med mamma till lasarettet och allt, men ja.. somvanigt blev inget gjort som jag ville gaah. hon hade i alla fall handlat bullar med hem, så ska äta det nu.. riktigt gott ska det bli! sen få vi se vad som händer idag. funderar på att plugga några timmar, hade kännts sjukt skönt efteråt. mååste in till stan och sola också dock, ska ringa och beställa tid nu. myysfrukost sen in i duschen och sen iväg.



haha fråga mig INTE vad jag gör på denna bilden haha ;D


så mysigt vi hade den dagen <3 i really miss you sometimes..


fuck me backwards

idag har jag haft en megakass dag. varit sjukt irriterad nästan hela tiden. först när jag vakna för att jag vaknade way too late, skulle fan upp innan klockan tio hade jag lovat mig själv. vaknade halv tolv jej! i alla fall, fixade mig och så. sen gjorde frida mig fett iriterad resten av dagen haha. åt på milano och satt ute i det mysiga vädret och så, awesome! kom hem runt fem, träffade elin och mamma ett litet tag. riktig ångest, hade lovat elin att vi skulle bada med massa skum och sånt mys :( hatar mig själv när jag gör så. när man lovar små barn något så tänker dem på det hela dagen och längtar, medans vi nästan glömmer bort det.. löjligt dumt tycker jag! anyhow, träffade frida igen och stack upp till joel ett tag och softade. kändes riktigt knas att vara i fridas och deras gamla lägenhet igen, där vi alltid alltid hängde.. för tolv år sedan! omfg så länge sen det var. väl hemmis igen färgade jag mitt hår. blev rätt mycket mörkare faktiskt men jag gillar det! inte alls lika skrikit längre. var ju faktiskt lite orange innan också, så ja.. jag är helnöjd!

nu sitter jag här, halvnaken.. nyss badat. med tända ljus och sånt mysigt :) börjar faktiskt vänja mig vid att göra saker ensam nu, kunna njuta av det lite mer.. innan var det bara jobbigt. skönt är det.

neheni nu ska jag se om det finns något bra på tv sen försöka sova, upp tidigt imorgon. in till stan och sola och kanske käka något med t. megasugen på kinamat :) iihi. sleeptight mf.

make it go away!

ärligt så är det fett jobbigt och irriterande! ångrar hela grejen.. inte för att det var någon grej ens men ja.. du dyker upp överallt så tankarna kommer tillbaka när jag äntligen tänker på annat.. MAKE IT FUCKING GO AWAY! hur jävla svårt kan det vara liksom? omfg..

och hur varmt är det inte idag då? herremingud. och så ska det vara hela veckan, ska bli över tjugo grader i helgen. riktigt riktigt nice :D tiopoängs.

på lördag ska jag nog bara mysa hela dagen och äta lax, potatis och hollandeisås :D i hope!

nattinatti :)

hellu. jag kan inte bestämma mig om jag vill skriva med stora eller små bokstäver, det är riktigt jobbigt. inte för att det spelar så stor roll, men vill inte göra både och. tror det blir små endå.. eller? det är gulligast med små men ser ju kanske lite mer moget och snyggare ut med stora. aja vem fan bryr sig, det får bli små :)

anyhow, träffade aldrig pim idag. stack med pappa för han skulle handla på citygross, så slapp jag låna pengar iihi. hoppas jag, tror han betalte allt. i know, hatar själv att jag är så jävla bortskämd! köpte i alla fall hårspray (dem hade dock inte det vanliga, så fick bli något nytt.. hoppas det är bra, använt samma i tusen år) totteband, klämmor, hårfärg och lite annat smått och gott som behövdes. sen stack jag ut ett tag, träffade flodis och softade lite.. mysigt! :D såg en jättesöt liten gubbe som satt på ramlösa station. han hade suttit där i flera timmar.. hade bara t-shirt på sig och han hade skadat sin hand. tyckte så jävla synd om honom, ingen som hjälpte honom.. han såg så förvirrad ut, aw. aja.. väl hemmis satt mamma uppe och kollade tv, joina henne. åt tonvis med godis, riktigt ont i magen nu. åt även två stycken marsglassar, jävlar vad gott men jävla vad jag ångrar det nu! fyfan. så nu ligger jag i min säng halvnaken, riktigt varm.. känns som jag har feber igen men hoppas verkliigen att jag bara inbillar mig. dör annars! känner mig riktigt ensam, skitjobbigt. funderar på att kolla sista avsnittet av vampire diaries, har försökt undvika det för vill inte att det ska vara sista haha, sjukt ledsamt. men ja, blir väl att kolla det sen försöka sova. eller äe fan, nu såg jag att datorn inte hade alls mycket batteri.. fuck! orkar inte gå ner och hämta sladden:( men å, så är där inget bra på tv.. besluutsåångest! orkar jag?! eller inte!? hm.. näefan, jag ska röka en godnatt-cigg sen sova. imorgon blir det softa med frida :) sov gott mina vänner, nattinatti.



FUCK THAT!

Fuck it, I'll get over it! I have to..

Ojojoj vilken helg säger jag bara! Puuh.. Jag ska aldrig mer dricka, ever! Haha undrar hur ofta man säger så.. men denna gången funderar jag verkligen på det, fyfan. Finns inga ord haha. Vi är verkligen sjuka i huvudet! Att man aldrig lär sig..

Aja.. igår jobbade jag, kändes underbart! :) efter det träffade jag Robin och gav han hans sista saker och så. Sen åkte jag hem och bara tog det lugnt, behövdes. Lade mig i sängen runt halv nio igårkväll, och somnade haha! Helt sjukt, sen sov jag till ja.. ca halv elva idag, omg vad det behövdes! Känner mig fortfarande inte riktigt utvilad, detta är så sjukt. I af, softade och gjorde vid mig och så. Träffade Frida, sen gick vi till skolan och hämtade ungarna. Prommenerade hem till syster med Elin, spelade lite spel och hade det mysigt. Sen kom Jenny (hennes hår blev megafint, så jävla avundsjuk) så kollade vi film och snackade lite skit, åt middag och sen prommenerade jag hem. Sitter nu och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan låna lite pengar, men han verkar fan aldrig komma.. fett irriterande! Tänkte gå bort till citygross och handla hårfärg och färga om mitt hår litegrann. Kan dock inte bestämma mig och jag ska byta färg eller inte.. i så fall blir det brunt, men problemet är att jag gillar det rött också.. och alla sa typ att dem gillade det rött, så vafan.. tror jag behåller det så! Fårse fårse.. ;)

Äe jag pallar inte denna känslan alltså.. HELT skum! Lovar.. kan inte beskriva den. Kan inte ens förstå den själv riktigt :s meeegawierd! Get over it Sarah, get over it! Förfan..

BYEFORNOW!


this is my hood homie and youre not welcome! i fucking rule the world yo!

yeah! it feels great! idag menar jag detta, jag mår toppen! helt fantastiskt. bortsett från att jag är superduperförkyld då. men annars, ojojoj! och utan en enda jävel, omg trodde aldrig detta skulle vara möjligt. jag sarah svensson, mår bättre än någonsin, all by my self! jag är så sjukt stolt över mig själv så det finns icke. festa? äe skulle inte tro det va. im over it! trött på skiten, trött på människorna. uschuschusch! haha, sry but its true! ;) ni är inte värda ett jävla skit någon av er.. inte i mina ögon anyway. ew spyr av tanken HAH! vaknade för ett litet tag sen och kände bara hur fucking bra allt kändes, så lovely! den enda jag saknar just nu är väl faktiskt dig, men som sagt så lär jag nog göra det ett tag.. men ingen annan, inte en jävel! jag klarar mig så mycket bättre utan er och er jävla skit! odugliga är vad ni är! tråkigt väder idag dock, hade tänkt hitta på något roligt med pappa, bror och hans tjej.. fårse hur det blir med det, något ska vi väl göra :) äta ute någonstanns blirre väl.. skulle grillat egentligen men lär nog inte gå kanon i och med regnet. som sagt, så var jag bara hemmis igår och det var underbart! åt god mat och softade med mamma och pappa hela dagen. och kollade vampire diaries, OMFG säger jag bara! ojojoj gör mig till vampyr! gaah haha. ska faktiskt in och kolla resor nu på datorn, det är så mysigt.. man vill ju bara åka NU! iihi. snackade med familjen igår om vi kanske skulle bila ner till italien eller bulgarien i sommar, tror inte det blir amerika i år. och sen ska vi nog en runda till gotland, aldrig varit där så.. :) nejni ni får ha det toppen, för det ska jag ha! bye.

jag vet att jag inte kan leva med dig, men jag kan inte heller löeva utan dig.. v

huset

jag vet inte varför jag känner att jag typ måååste gå ut och kolla om du kanske sitter där.. :s men hallå!? varför skulle du göra det liksom.. haha fyfan vad patetiskt! bara för du satt där en gång när vi hade bråkat.. känns som det är vårt place typ. anyway, ska hoppa i badet nu hade jag tänkt. sen äta med mamma och pappa, sen myskväll hela kvällen. loveit! önskar bara du var här.. så sjukt mycket.

im done - for real this time!

jag hade inte klarat en dag till.. så nu är det slut, im done!

skippade jobb idag, riktigt ont i halsen och megafeber.. usch, hatar att vara sjukis. ska bara vara hemmis med familjen hela helgen hade jag tänkt, och jag kan omöjligt beskriva hur skönt det ska bli. tack för att ni finns, jag hade aldrig klarat mig utan er v speciellt inte nu. det är tack vare er jag finns kvar här än idag, i can promise you that. haaah och ni? mina vänner? eh, okej? haha skulle inte tro det va. snacka om att man inte behöver några vänner om det är så dem ska bete sig. neheni, från och med nu är det jag.. och bara jag. jag tänker aldrig säga er ett enda ord till, ever. jag klarar mig mycket bättre ensam i så fall..

mår verkligen anus just nu, men att jag äntligen bestämt mig för att ge upp festandet, ta mitt körkort, umgås med familjen och söka ett nytt jobb - på riktigt, får mig verkligen att må så sjukt mycket bättre.. det enda man kanske skulle önska var att man hade någon, någon i hela jävla världen.. någon som man kunde lita på, prata med.. menmen, guess i have to live on my own now. men en sak är säker, att hur ledsen och sårad jag än blivit så saknar jag verkligen dig.. jag kan inte förstå varför. men som sagt, du var verkligen min andra halva. och tyvärr så är du väl fortfarande det.. fattar bara inte hur jag kan ha så jävla svårt att släppa taget om dig.. antar att jag fortfarande bara ser dig och mig tillsammans när jag tänker på framtiden. och nu.. nu är det sommar, men och? vem ska jag dela den med liksom? jag som hade planerat så mycket, fast som vi skulle göra.. tillsammans. äe för helvete sarah, get over it! ååh jobbigt!!

jag tror nog att jag alltid kommer hoppas, tyvärr..


lonely

jag ville verkligen inte se detta, utan råkade. och sen kunde jag inte sluta läsa..

att du av alla människor kunde svika mig på det sättet.. och att jag fick reda på det först nu. jag har aldrig kännt mig mer sveken i hela mitt liv. du vet att du var mitt allt på denna jord. jag vill egentligen vara arg över det, men känner mig bara jävligt ledsen och besviken. att du kunde gå bakom ryggen på mig visste jag, men inte på detta sättet.

aja guess i have to get over it.. men ojojoj vad jag verkligen inser att man inte kan lita på någon. jag menar, om jag inte ens kunde lita på dig men fan kan jag då lita på?! exakt, INGEN! så det så.

sitter och väntar på att maten ska bli klar, pappa grillar revben mummsi :) tror frida kommer snart, ska nog bara softa och dricka några glas vin.

aldrig kännt mig såhär ensam, ever..


it's me against the world

 

du hade rätt, jag skulle lyssnat på dig från början.. det har jag insett nu. fan också!

fuck the world, jag orkar inte bry mig längre. alla kan suga röööv!


igår jobbade jag, eftermiddag. städade lite och så sen träffade jag frida, tog det lugnt och kollade roast på berns, fyfan vad roligt det var! sov hos henne inatt, kollade en hyffsat bra film sen somnade jag jävligt skönt.. fyfan vad trött jag var! skulle upp tidigt idag men så blev det ju som vanligt icke. vaknade typ halv tolv, trodde jag fått ett sms från dig men så var det från natalie, aaah ;p haha. antar att jag kan ge upp det hoppet också, lär ju aldrig hända. aja, idag blir det väl dricka några öl för att må en aning bättre sen vin och ostbricka med frida ikväll.

jag är så glad att jag bestämt mig, att jag äntligen fattat att man inte kan lita på någon annan än sig själv! och det natalie ringde och berättade förstärkte det beslutet duktigt mycket!

om du inte tänker finnas i mitt liv, ska fan inte någon annan heller få göra det..
ännu en gång säger jag det, att för mig finns det ingen annan.. v v v v v v v v

i'm stuck.. and i'm not coming anywhere..






ensam är inte starkast

.. på något sätt ska jag hitta tillbaka till ditt hjärta. jag har inget val, jag kan inte leva utan dig.. v

Äntligen!

äntligen är gårdagen över.. fyfan säger jag bara! trodde aldrig jag skulle överleva.

fredagen började med att jag och frida drack öl, fixade och trixade lite. sen blev vi hämtade av minni och michelle v åkte hem till dem, drack ännu mera öl! sen prommenixade vi hem till adrian där det var en jävla massa trevligt folk. hade världens roligste kväll. sminkade patricius gjorde vi också haha. lite senare kom paddy, jonas oc. åkte hem till paddy och efterfestade där. men usch, sen åkte jag och frida hem till mig. fyfan, snacka om att man mådde som man förtjänade haha. anyway, idag är det äntligen en ny dag och det tackar jag för! idag ska jag bara vara hemma, tvätta och städa lite hade jag tänkt. tack alla för i helgen! v

jag saknar dig..

det är nog det jobbigaste ever

denna eviga saknaden. att alltid ha dig här, att alltid veta att du står vid min sida oavsett vad. att få somna bredvid dig varje kväll och vakna bredvid dig varje morgon. att veta att jag har någon att komma hem till och berätta hur min dag har varit. jag vill inte att det ska vara någon annan än du. jag vill inte dela min lycka med någon annan, jag vill inte sitta och berätta mina problem för någon annan än dig. hur mycket jag än aldrig någonsin mer borde lita på dig, så är du den jag litar på allra mest.. konstigt nog. jag undrar om jag någonsin kommer kunna släppa taget om dig helt.

detta är verkligen det jobbigaste jag någonsin varit med om, ever..

jag kommer alltid älska dig ändan upp till månen och tillbaka igen, soulmate. v

min fredag!

min egen fredag! japp. jag orkar inte bry mig om vad andra ska göra. ingen som planerar något roligt ändån. så nu ska jag smida lite planer på vad jag kan hitta på för skojigt. är somvanligt sugen på att göra något busigt, men det fattar ni säkert :) iihi. denna fredagen ska bli great! lalala.

-.-

imagine if we never lied
imagine if we never tried
to be something we're not
we forgot how it feels
to be tight
to be close
to be real

and i miss you
and i wish you were here
i stopped breathing
when you said you don't care anymore

you're caught up in your plastic life
changing right before my eyes
a chameleon
i used to know you like the back of my mind

standin' on the corner in the pouring rain
gotta find a drug that will keep me sane

i remember all of those instances
when you smile
whe you laugh
when you crash

and i miss you
and i wish you were here
i stopped breathing
when you said you don't care anymore
and i miss you like you never knew ..


hahaha omfg.

sitter och snackar med viktor nu. jag vill inte tänka på något possitivt som har med dig att göra. men han undra vad som hände i fredags typ. så berättade jag att jag slängde ut dig, så gick du. sen sprang jag efter dig till bussen, och då bara stack du. jag kan inte hålla mig för skratt. vi är verkligen dom mest sjuka människorna i världen ;p hahaha. aja vill inte ens tänka på det, men dör verkligen av skratt när jag tänker på hur många gånger vi gjort så under året som gått. eller rättare sagt, hur många gånger vi inte gjort så.. om det nu finns någon dag där allt gick som det skulle xD aahaha. aw :) aja.. hejdå!

IMORGON ÄR DET FREDAG MOTHERFUCKER! finally.

som jag längtat, äntligen är det torsdag. bara en dag kvar :) wiho! känner mig lite bättre idag. mår en aning bättre än jag gjort under veckans gång..

jag ger upp.. vad ska jag göra liksom? i guess that was it..
idag har jag varit uppe sen klockan sju, hur duktigt är inte det liksom? hade planer på att plugga men blev inte så värst mycket. tror jag satt i ca en kvart. aja bättre än ingenting alls i alla fall. har dock städat lite längre, typ hela övervåningen. så jag känner mig inte helt kass idag! ska egentligen på möte på jobb halv två men tror jag får hoppa det. ska hämta elin på skolan klockan två och innan dess blir inget vettigt sagt på mötet ändå så.. i alla fall, ska dra ner med henne till syrran och softa där tills mammi är färdig med sitt möte så jag kan dra sen. ska iväg och fixa och trixa lite med frida ;)
när du saknar mig så kom ihåg att
det var inte jag som lämnade dig ..



min högsta önskan kommer aldrig slå in

nu sitter jag här. och har lika tråkigt som vanligt, och mår i stort sätt så som jag gjorde innan.

förstår du ingenting? jag fucking sprang efter dig i tio storlekar förstora skor i regnet och bad dig stanna, och du bara gick. det enda du behövt göra var att höra av dig. jag satt och väntade.. men det enda du kunde få fram var dina fula ord, somvanligt. så hur mycket kan jag egentligen betyda? inte speciellt mycket.

anyway, du känner mig. eller jag trodde du gjorde det i alla fall. men om du verkligen hade gjort det, hade du varit här med mig för jävligt länge sen. men du kommer aldrig komma. jag antar att du är den som är den.

jag antar att jag haft fel hela tiden, och alla andra rätt. jag antar att allt jag gjort det senaste året varit förjäves. jag antar att allt du sagt och gjort varit en fet jävla lögn från första början.

.. eftersom du antagligen vet hur jag mår just nu, och inte finns här, så måste jag betyda typ noll för dig.

jag kommer alltid finnas här. jag kommer alltid vänta. jag kommer aldrig ge upp hoppet.

jag vill inte älska dig såhär mycket om du tror det. men det är inte som att jag kan välja det precis. min högsta önskan är att jag hatade dig över allt annat. men det är en önskan som aldrig kommer slå in.

jag vill bara må bra igen.. och inte på mitt sätt, utan på rätt sätt.

för mig finns det ingen annan..

omfg

omfg! som du fuckat upp mitt liv. inget kommer någonsin bli detsamma igen. detta kommer inte sluta brA.

jag hatar musik! HATAR! påminner bara mig om en massa..

vet inte ens vad jag ska skriva.. allt är skit. och det kommer inte bli bättre, någonsin. tvärtom. tyvärr. och allt är pga dig. ännu en gång har du förstört mitt liv. men denna gången är det annorlunda. denna gången är det på riktigt. denna gången vet jag att det inte finns någon mer chans. och jag har accepterat det. och det är det som är problemet. omg alltså.. vilka sjuka saker och herrejävlar vilka sjuka tankar jag har.

om du bara visste..

jag hatar att jag älskar dig så mycket att jag hatar mig själv.
det finns inget kvar som håller mig vid liv, förutom min familj.
men det finns inget som får mig att kämpa för framtiden. du
var min framtid. utan dig, har jag ingen. så jag antar att det
bara är att köra på nu. leva livet och sluta vara rädd. vad är
det värsta som kan hända liksom? ja, just det. det har redan
hänt. så w/e, nu bryr jag mig inte det minsta lilla längre.. om
något. nu är gamla sarah tillbaka.. bra eller dåligt? antagligen
dåligt.. jävligt dåligt! men så går det när alla ens drömmar
tas ifrån en. och jag vet att det inte finns ett skit jag kan göra
åt det endå. så varför ens försöka?  jag kan bara lita på mig
själv, det är en sak som är säker. och från och med nu, lovar
jag mig själv att aldrig någonsin mer lita på någon annan!
*

RSS 2.0